Vejen til at glæde dine kollegaer!

Skal der ske noget nyt på arbejdspladsen i det nye år? Så burde du helt klart læse med her!

Der kan gøres mange ting, hvis man gerne vil overraske sine kollegaer i det nye år. Man skal starte et nyt år med motivation og det kan for mange ledere være svært. Der findes dog mange forskellige idéer!

Du kan for eksempel tilbyde dine kollegaer et firmafrokost. Det kan for mange medarbejdere være enormt befriende, idet de ikke længere skal tænke på at smøre madpakken. Det vil for mange spare en masse tid, da der også er mange andre ting, som skal klares i løbet af dagen. En firmafrokost lyder ikke som et motiverende element til ens arbejdsdag, men det er det. Der bliver nemlig hurtigt bygget et sammenhold, da de ansatte bliver samlet under frokosten. Hvis de ansatte selv har deres madpakker med, vælger de derfor selv tidspunktet hvornår frokosten skal afholdes og hvem de vil spise med. Det kan derfor være en rigtig god idé i det nye år!

Noget helt andet, som mange virksomheder heller ikke tænker over, er en rengøring til erhverv. Der kan opstå enormt mange problemer på ens arbejdsplads, hvis der ikke er rydeligt eller gjort rent. Der har været mange tilfælde, hvor de ansatte har været nødsaget til at tage hjem, da de er blevet syge af al den støv og snavs. Det er dog ikke det eneste. Der er nemlig også mange ansatte som har fået konstateret allergi, blot på grund af arbejdspladsens manglende renlighed. Det kan derfor koste virksomheden mange penge, da det betyder flere ansatte bliver syge og der vil derfor forekomme mange sygedage. Rengøring til erhverv skal derfor ses som et vigtigt element hver uge

Hvis du ikke kender til nogen udbyder, skal du klart benytte dig af Nordic Rengøring. De har nemlig mange års erfaring inden for rengøring af kontorer i København og du vil derfor ikke kunne finde et bedre rengøringsfirma. Det er ligeledes enormt nemt, da du blot kan skrive ind på deres hjemmeside og her blive kontaktet med et uforpligtende tilbud. Nordic Rengøring er meget effektive og det er til overkommelige priser. Det er derfor det helt rigtige valg, hvis du gerne vil glæde dine kollegaer med en rengøring af deres kontorer. Du vil derfor få mindsket virksomhedens sygedage i det nye år!

Du kan også overraske dine kollegaer med at indføre lidt sjov på arbejdspladsen. Det hele handler om sammenhold og det er derfor vigtigt at det bliver plejet. Så hvis I ingen fester holder eller andre arrangementer er det en god idé at begynde på det. Det kan nemlig få motivationen til at blomstre. Så hvis I ikke er vant til at holde en fredagsbar én gang om måneden, er det helt klart værd at prøve. Det vil nemlig glæde dine medarbejdere utroligt meget og du vil kunne mærke forskellen allerede efter 3 afholdte fredagsbar-arrangementer. Mange ledere kan ikke overskue hele planlægningen, som ikke er til at forstå. For det er bare at få indkøbt et lager med de ting, der skal bruges og så er det bare at få etableret et festudvalg. Så kan de ansatte selv stå for det, som mange synes er rigtig skægt! Det får i fremtiden de ansattes arbejdsglæde til at blive øget og det er derfor en rigtig god idé at få dette indført i det nye år!

Leave a Comment

(0 Comments)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *