Speroni og Toyo pumper er min vens passion, men ikke kvindernes

Jeg har en ven her, som er ved at blive lidt desperat. Han er single, men ret træt af det. Derfor bruger han en del tid på online dating og diverse blind dates. Til hverdag arbejder han med Speroni og Toyo pumper, og det var åbenbart noget, der havde afskrækket en date. Han sendte mig følgende mail, som jeg har fået lov til at uploade, fordi jeg synes, den er så sjov.

Okay, jeg indser det. Det kan godt være, det ikke er så vanvittigt sexet at arbejde med slampumper, men derfor behøver det vel ikke nødvendigvis at være en decideret “dealbreaker”?

Nu var jeg ude på en blind date her den anden dag med en kvinde, som jeg har mødt online. Der står på min profil, at jeg arbejder med Speroni og Toyo pumper, men det havde hun åbenbart ikke helt fanget. I hvert fald så hun helt forkert ud i hovedet, da jeg begyndte at fortælle om Speroni og Toyo slampumper, og hvordan de bare pumper løs og kan bruges til mange forskellige ting. Hun fortrød tydeligvis, at hun havde stillet mig spørgsmålet: “Og hvad laver du så til hverdag?”

Jeg siger ikke, at alle skal være lige så interesseret i Speroni og Toyo pumper, som jeg er, men hun bad mig ligefrem om at holde mund. “Har du ikke lyst til at tale om noget andet end dit arbejde. Vi sidder lige og spiser.” Som om jeg var en af hendes udisciplinerede unger, som insisterede på at tale om afføring under middagen!
Jeg blev helt fornærmet på Speroni og Toyo pumpernes vegne. “Nå, men så lad os tale om, hvad du laver” sagde jeg – muligvis lidt surt.

Gud hjælpe mig, om hun ikke arbejdede i en Matas! Ikke et ondt ord om butiksarbejde, men jeg kunne ikke dy mig, og sagde: “Undskyld, men har du ikke lyst til at snakke om noget andet end dit arbejde? Jeg sidder lige og spiser.” Hun blev helt chokeret, og jeg fortsatte: “Ja, du sælger jo bumsecremer, hygiejnebind og hvad ved jeg. Sådan noget gris har jeg altså ikke lyst til at høre på, når jeg spiser.”

Resultatet: hun stormede ud, og jeg sad tilbage og så lidt dum ud. Jeg elsker mit arbejde med Speroni og Toy pumperne, og jeg synes, det burde være det, der gjaldt.

Jeg må finde en, der forstår min passion for Speroni og Toyo pumper!

Leave a Comment

(4 Comments)

 • Torben Rasmussen

  Haha, fed respons! Toyo Pumper er kun et godt samtaleemne!

 • Signe Jakobsen

  Jeg kan måske godt forstå, hvorfor man ikke har lyst til at tale om Toyo slampumper under en middag. Det er da ikke det lækreste billede at have i hovedet, mens man spiser.

 • Heidi

  Hun kan da bare lade være med at spørge ind til dit arbejde, hvis ikke hun vil høre det. Jeg ville dog ikke ane, hvad speroni pumper var for noget.

 • admin

  Nu er det jo så min ven, der har haft den her oplevelse med speroni og Toyo pumper, og hvis jeg skal være ærlig, så synes jeg måske hende daten lyder lidt for sippet. På den anden side ved jeg, at min ven godt kan tale lidt for passioneret om sit arbejde, og det kan måske blive kedeligt i længden.

 • Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *