Slip for fugt i din kælder

Har du fugt i din kælder? Fugt i kælderen skaber grobund for skimmelsvamp. Udover at det ødelægger din mur og træværk, er det også en af de største sundhedsrisikoer i forbindelse med boliger i Danmark.

På trods af det, er der rigtig mange, der aldrig får gjort noget ved deres fugtproblem, da løsninger i form af omfangsdræn kan virke både voldsomme og dyre. At ignorere problemet virker derfor mere lige til, end at skulle slippe op mod 250.000 kr. og få ødelagt sin have ovenikøbet.

Få en billigere løsning på fugt i kælderen

Der findes dog andre mere overkommelige løsninger end et omfangsdræn, når du har fugt i din kælder. Du behøver derfor ikke længere at leve med en fugtig kælder. Med Drytech får du en billigere løsning, og du slipper for alt gravearbejdet, der er i forbindelse med et omfangsdræn.

Drytech garanterer pengene tilbage, hvis løsningen ikke har den ønskede effekt, der er derfor ikke længere nogen grund til, at sætte helbredet over styr. Og så er løsningen endda 100% vedligeholdelsesfri.

Gratis tjek af fugt i kælder

Drytech kommer ud, helt uforpligtende, og foretager et gratis fugttjekt af din kælder. Det tager kun 20 minutter. Er fugtindholdet højere end 7%, rådgiver de dig til den bedste løsning. I nogle tilfælde er der ting du selv kan foretage, for at komme problemet til livs. Vurderer Drytech, at de vil være den bedste løsning på fugt problemet, får du et uforpligtende tilbud og en tid for installation af Drymat System®.

Installeringen vil blive foretaget af en autoriseret elektriker, og tager ca. 2 dage. Der vil blive placeret en strømførende ledning ca. 30 cm over jordhøjde, og for hver tre meter placeres en elektrode. Drymat boksen placeres i kælderen, og herudover vil der blive placeret jordspyd i det omkringliggende areal. 6 måneder efter Drymat System® er blevet installeret, kommer Drytech forbi igen og laver et nyt tjek af fugt af din kælder.

Kontakt

Læs mere om Drytech’s løsning på fugt i kælder her. Eller kontakt dem på telefon 7010 8011

 

Leave a Comment

(0 Comments)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *