Jeg har virkelig fået øjnene op for Online Bingo

Jeg elsker at befinde mig på nettet – især synes jeg, at det er sjovt at spille online spil. For tiden spillede jeg mest Online Bingo, for jeg er blevet overordentlig træt af poker på nettet.

Jeg blev lidt overrasket over at der fandtes danske online bingo sider, og at kvaliteten var så høj. De er også overraskende imødekommende, og som nyt medlem får man tit en velkomstgave i form af ca. 100 kroner – så man lige kan prøve, om det er noget for en.

Det gjorde i hvert fald, at jeg valgte at prøve det. Man har jo intet at miste – så det er nærmest dumt ikke at gøre det. Sådan ser jeg i hvert fald på tingene.

Det sjove ved online Bingo er, at det tager det klassiske bingo spil og former det til en super brugervenlig oplevelse på nettet hvor gammel som ung vil synes, at det er sjovt.

Det er immervæk de færreste spil som har sådan en bred målgruppe. Det eneste jeg kan komme i tanke om er Skak, men det er alt for tungt for mit hoved at spille, og der er så mange komplicerede regler som rokade og hvad det alt sammen hedder.

 

Leave a Comment

(0 Comments)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *