Plages du også af ømme muskler efter træning? Læs mere her

Jeg går i fitness ca. tre gange om ugen, men jeg ville virkelig ønske, at jeg havde tid til det fire gange om ugen i stedet for, men det har jeg altså desværre ikke. Derudover synes jeg også, at jeg plages rigeligt af ømme muskler de dage, jeg har været til træning, så det passer nok meget godt med de tre gange om ugen.

Mine forældre har altid været meget overvægtige, og jeg har set, at det har forhindret dem i at gøre en masse ting, som de har haft lyst til, og sådan har jeg i hvert fald ikke tænkt mig at leve mit liv. Ømme muskler eller ej, så vil jeg gøre alt for at kæmpe imod de ekstra kilo.

Faktisk er det slet ikke så slemt, når jeg får ømme muskler, for jeg smører bare denne gele fra A. Vogel mod de ømme muskler og vupti, så er problemet væk. Det er super smart, og det er virkelig en af de bedste investeringer, jeg længe har gjort, især når man træner mere end et par gange om ugen.

Leave a Comment

(2 Comments)

  • Heidi

    Jeg ville godt nok også ønske, at jeg havde mere tid til at tage i fitness, men det er jo også lidt en prioriteringssag. Jeg forstår dog ikke, at du siger, at du har så ømme muskler efter hver træning? Måske gør du noget forkert, for kroppen skulle jo meget gerne efterhånden blive vant til den ekstra belastning, man udsætter den for.

    Eller er det måske mig, der er helt forkert på den?

  • Marianne Andersen

    Jeg ville virkelig også ønske, at jeg havde mere tid til min træning, for jeg kan tydeligt mærke, at det gør godt for mig både fysisk og psykisk. Jeg plages dog sjældent af ømme muskler efterhånden.

  • Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *