Nye bilnøgler i København

Har du været så uheldig at miste dit sidste par bilnøgler i København, så kan det blive en dyr fornøjelse. Siden år 1997 har det i Danmark været lovpligtigt, at have en startspærre i alle biler. Fordelen ved at have en startspærre er, at det gør det langt svære for biltyve at køre væk med din bil. Dette er især vigtigt for bilejere i København, som er en af de mest udsatte byer i forhold til stjålne biler. Til gengæld kunne man allerede i 2003 se, at startspærre havde halveret antallet af biltyverier. Ulempen er desværre så, at det er langt dyrere at få lavet en ny bilnøgle, da man så skal udskifte chip systemet i bilen. Det er derfor vigtigere end nogensinde, at have et ekstra par bilnøgler i København.

Autolåsesmed der laver bilnøgler i København

Hvis du mangler et par bilnøgler i København, så kan du med fordel bruge Autolåsesmed Marschall. De tilbyder døgnvagt og kan være hos dig inden for 30 minutter. Hvis du ikke har mistet dine bilnøgler, men bare gerne vil have lavet en kopi, så er det også en mulighed. De kan klare alle typer og årgange af biler, bortset fra Mercedes Benz. Du kan kontakte dem på deres hjemmeside www.autolaasesmed.dk.

Få lavet en kopi

Selvom det er forholdsvis nemt at få et par nye bilnøgler i København, så er det til enhver tid at foretrække, at have en bilnøgle kopi. Det gør ikke bare at du slipper for besværet, men det er også langt billigere. Det bør derfor anbefales, at få lavet et par ekstra bilnøgler i København. Det skal selvfølgelig også lige nævnes, at jo hurtigere, desto bedre – for du ved aldrig hvornår uheldet skulle ske.

Leave a Comment

(0 Comments)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *