Hvilken farve maling skal jeg vælge til min nye lejlighed?

Jeg har et lille problem, som jeg godt kunne tænke mig at få lidt hjælp til at løse. Sagen er den, at jeg lige er flyttet til en ny lejlighed, og den trænger til en ordentlig omgang maling, men jeg kan ikke helt blive enig med mig selv om, hvilken farve maling jeg skal vælge?

Hvid er jo en klassiker, og den giver lejlighed lys samtidig med, at den synes større, men et eller andet sted synes jeg også, at den er lidt for traditionel. Jeg har altid haft hvide vægge, og det er jeg faktisk ved at være lidt træt af, men jeg har heller ikke lyst til at gøre noget drastisk og male væggene en mørk farve, da jeg er lidt bekymret for, at malingen vil få lejligheden til at fremstå lille og mørk, og det er jo ikke rart.

Derfor kunne jeg godt tænke mig at høre, om der er nogle af jer læsere, der har nogle gode råd og ideer til, hvilken farve maling jeg skal vælge til mine vægge. Det skal som sagt helst ikke være hvid, men det må heller ikke være en alt for mørk farve.

Leave a Comment

(2 Comments)

  • Marianne Andersen

    Jeg synes helt klart, at du har fat i noget! Jeg er efterhånden også ved at være godt træt af at kigge på hvide vægge, så prøv noget nyt hvis du kan få kæresten overtalt til det. Jeg har fx malet væggene i mit soveværelse lilla og skabslågerne i køkkenet røde.

  • Jonas

    Jeg synes, at du skal gøre som din kæreste siger og male væggene hvide!

  • Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *