Låsesmed Nørrebro – Det kalder jeg for god service

Nu har jeg jo ikke benyttet mig af en låsesmed før, så måske er det bare mig som er blevet ovenud begejstret over ingenting. Ikke desto mindre synes jeg dog at de fortjener en lille anbefaling online. Så har jeg jo også noget at skrive om, for jeg må erkende at mit liv ikke er så interessant for tiden. Nuvel, jeg står altså der Lørdag aften og har smidt mine nøgler væk. Mine forældre har ganske vidst en ekstranøgle, men de bor altså også lige 200 kilometer væk, så det var ikke en mulighed. Derfor ringede jeg til Låsesmed Nørrebro, og det er jeg glad for at jeg gjorde.

For der gik ikke mere en 5 minutter før end at Låsesmed Nørrebro dukkede op. De bor ganske vidst tæt på, og siden at de kom så hurtigt har de nok ikke haft for meget at lave, men ikke desto mindre er det hvad jeg kalder god service. Det tog ikke mange sekunder at lukke mig ind, og så var der jo kun tilbage at betale regningen, og det koster jo hvad det koster, omend at det var billigere end jeg havde frygtet.

Således blev Låsesmed Nørrebro den først låsesmed jeg nogensinde kom til at bruge, og det var en overordentlig god oplevelse.

Leave a Comment

(0 Comments)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *