Fri intern telefoni vil for mange virksomheder være løsningen

Efterhånden som året går på held, er der mange virksomheder, der stille sig selv spørgsmålet ” Hvordan kan vi optimere arbejdsgangen i det nye år”? For mange virksomheder kan det være svært at svare på, men for mange andre drejer det sig simpelthen om at investere i nogle nye systemer, der både sikre bedre arbejdsgang, men samtidig kan være med til at minimere nogle af de faste omkostninger. Dette er også grunde til, at flere vil kigge i retningen af nye telefonløsninger, der ikke koster så meget som tidligere.

Her vil mange bl.a. andet kigge efter løsninger, der giver mulighed for at få fri intern telefoni, idet det ofte er et område, der koster en del for virksomheden. De fleste vil se efter en løsning, hvor der både omfatter mobiltelefoner og fastnettelefoner, således alle medarbejdere og kontorer kan komme under samme interne telefoni løsning. En af disse løsningen kunne var intern CT telefoni fra Comtalk, der er udbyder er flere forskellige moderne erhvervsløsninger. De har stor ekspertise på område, og kan derfor også vejlede virksomheder i, hvilken løsninger der passer bedst til netop deres virksomhed.

Det er klart, at der er forskel på de behov en virksomhed har, når de skal investere i en ny telefonløsning, hvorfor det også er vigtigt, at man allierer sig med en leverandør som Comtalk, der har forstand på de forskellige muligheder. Det kan nemlig ske, at der er andre og bedre løsninger end blot intern telefoni, der kan hjælpe virksomheder med at minimere deres telefonomkostninger i det nye år. Comtalk er også udbyder af hosted PBX, hvilket betyder, at virksomhederne kan leje sig ind på et telefonomstillingsanlæg, således at de ikke selv skal investere i et. Sammen med fri intern telefoni kan det skabe endnu bedre økonomi omkring en ny og bedre telefonløsning.

Leave a Comment

(1 Comment)

  • Rudi Pedersen

    Det er en interessant iagttagelse, når man kan læse, hvordan man kan spare penge på telefonregningen ved hjælp af fri intern telefoni i virksomheden. Personligt tror jeg ikke, at det er det første sted de fleste vil lede, men samtidig giver det rigtig god mening. Mange virksomheder bruger jo uanede mængder af tid med at taler sammen internt, så hvorfor ikke investerer i et nyt telefonsystem og så spar penge i fremtiden. Det er da en optimering, der vil noget efter min mening!

  • Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *