Hvilket låsesystem passer bedst til din virksomhed?

Teknologien har i dag givet os mange muligheder. Det gælder ikke mindst inden for låsesystemer til virksomheder.  Tidligere var der kun én løsning: Nemlig det mekaniske låsesystem med traditionelle nøgler. Det er et effektivt system, der stadig bruges mange steder. Det har dog en ulempe, som især kan være problematisk for større virksomheder. Hvis der er blot én medarbejder, der mister eller får stjålet sin nøgle, kan det være nødvendigt at skifte hele systemet ud. Det betyder nye låse og nye nøgler til alle. Det er både besværligt og dyrt i længden. Derfor kan det for mange virksomheder godt betale sig at lede efter en smartere og mere moderne løsning.

Hvad med et elektronisk låsesystem?

Med den nye teknologi er der kommet muligheden for at gøre brug af et elektronisk låsesystem. Her får man en chip, man kan låse sig ind med. Den helt store fordele ved de elektroniske låsesystemer er, at de kan administreres fra en PC. Hvis en medarbejder stopper og skal udelukkes, kan det nemt implementeres i systemet. Det samme gælder, hvis en ny medarbejder skal have adgang. Det gør altså administrationen langt nemmere at vælge et elektronisk låsesystem frem for et manuelt. Du kan læse meget mere om låsesystemer ved at klikke her.

Eller en kombination af de to

Der er ingen, der siger, at man skal vælge mellem et manuelt og et elektronisk låsesystem. Man kan nemlig sagtens få det bedste fra begge verdener! Eksempelvis kan man bruge det elektroniske låsesystem til at få adgang til fællesområderne, mens de personlige kontorer kan være låst af på manuel vis. Hvordan man vælger at kombinere mulighederne, afhænger af ens behov. Og da alle virksomheder er forskellige, kan behovet for et låsesystem også se helt forskelligt ud. Vil man have råd og vejledning omkring låsesystemer, kan man altid kontakte en låsesmed.

Leave a Comment

(0 Comments)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *