Gør noget ved det, når du nu kan!

Du læser sikkert mange blade og ser en del reklamer i fjernsynet, hvor du tit tænker over, hvordan alle modeller kan være så perfekte. Sådan tænker jeg i hvert fald! Det kan være meget frustrerende at læse magasiner og se fjernsyn, da det vrimler med flotte kvinder. Det får mange kvinder til at føle sig kedelige og almindelige. Man kan se sig i spejlet og finde mange ”fejl” ved ens udseende. Når man først begynder på dette, kan man ikke tænke på andet. Hver gang man kigger sig i spejlet, vil man kigge på den såkaldte fejl. De fleste kvinder finder altid noget nyt for hver dag der går. Så kan det enten være fødderne der er for store, så kan håret været tyndt og slidt, næsen er for stor, øjnene for små, rynkerne er begyndt at melde sig, der er kommet lidt for mange kilo på maven på det seneste og så videre. Kvinder er de bedste kritikere, når det gælder udseende. Vi dømmer også hinanden, men ofte positivt. Hvis der kommer en smuk kvinde forbi en, kan tankerne gå i stå, da man tænker ”wow – hvorfor er det ikke mig?”. Kvinder sammenligner sig altid med andre og bliver altid kede af, hvad de ikke har. Det er en skam, da man selvfølgelig skal være glad for den man er!

Men der er visse ting, som kan stige en over hovedet. Hvis man eksempelvis går og er ked af sit hår, kan det nemt og hurtigt løses. Hvis man ligeledes er ked af sine rynker, skal man også bare få gjort noget ved det. Det gælder om at være tilfreds. For hvis man ikke kan finde selvtilliden frem på grund af et problem, skal man ikke gå og være ked af det hver eneste dag. Her er det langt vigtigere at man bliver tilfreds og derfor får professionelle til at hjælpe en.
De fleste kvinder har en lav selvtillid, som er en skam. Det går dem nemlig mere på en de i virkeligheden tror. Jeg kender selv følelsen. Fra den ene dag til den anden kan jeg føle mig utilpas, da jeg ikke er tilfreds med noget ved mit udseende. Det kan andre mærke, når man har det sådan. Man bliver nemlig mere indelukket og tør ikke åbne sig op, som man ellers plejer. Man går og bruger en del tid på, hvad andre tænker om en, som man i bund og grund burde lade være med.

Men man skal, som sagt, gøre noget ved det, hvis man længe har gået og drømt om en forskel ved ens udseende.

Man kan mere end man tror!

Jeg har selv fået botox, da jeg længe havde gået og været ked af mine rynker. Hver gang jeg kiggede mig i spejlet, synes jeg, at jeg så sur ud. Det gik mig mere og mere på og jeg begyndte langsomt at trække mig tilbage. Jeg var pludselig ikke lige så social mere og følte mig meget utilpas på arbejdspladsen.
Jeg havde længe afprøvet en del cremer mod rynker, som bare ikke virkede. Jeg begyndte langsomt at gå i panik, da jeg virkelig gerne ville af med rynkerne. Der fik flere måneder hvor jeg havde forsøgt at få dem væk, men uden held. Jeg gik derfor på nettet og faldt over botox. En nem løsning på mit problem! Der var ingen tvivl om at det var botox, som jeg skulle have! Jeg har aldrig været gladere for min beslutning og er i dag tilfreds med mit eget spejlbillede. Det kan derfor betale sig at handle med det samme!

Jeg blev ligeledes klogere, da jeg var på nettet. Plastikkirurgi er jo blevet meget populært og man kan derfor få løst alle problemer! Så hvis du går og er ked af det, er det bare med at gå ind og læse, da du med garanti kan gøre noget ved det! Det er bare at gribe de mange muligheder, der findes i dag!

Vælg klinikken med omhu!

Når du har besluttet dig for plastikkirurgi, skal du være meget opmærksom. Man skal nemlig vælge den helt rigtige klinik. Jeg kan især anbefale at tage på et privathospital, da man på den måde altid er sikker på, at det bliver udført af eksperter. Hellere en dyrere behandling for et flot resultat end omvendt.
Der har desværre været mange tilfælde, hvor kvinder har valgt den billige løsning, hvor kvaliteten så også har været ringe. Det er virkelig ærgerligt, da man så skal igennem en del operationer for at få det rettet! Så kontakt altid et privathospital, hvis du vil være i trygge hænder og have et flot resultat!

 

Leave a Comment

(0 Comments)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *