Flyttefirma København – Et fantastisk flyttefirma i København

Da jeg fik til opgave at sørge for flytning af et større firma, som skal forblive navnløst, blev jeg mildest talt bekymret. Størsteparten af de ting som skulle flyttes er utrolig skrøbelige og meget værdifulde, så man kan nok forstå min bekymring på daværende tidspunkt. Jeg kontaktede flyttefirma København, et flyttefirma jeg har brugt før og som kender mig, men henblik på at få arrangeret det hele på bedst mulige måde.

Jeg lagde ikke fingrende imellem. Det er som bekendt tale om meget skrøbelig og værdifulde objekter, så jeg havde naturligvis brug for en form for forsikring for at det hele ville forløbe uden skader. Det er her vigtigt at nævne at en erstatning, i tilfælde af skader, aldrig ville kunne dække den tabte fortjeneste, så det var altså ikke det jeg var ude efter. Der er tale om meget dyr og skrøbeligt maskineri, som er helt essentielt for firmaet, så derfor var det naturligvis et krav at flyttefirma København kunne garantere maskineriet sikkerhed.

Jeg tror nok at jeg fik sat flyttefirma København nogle grå hår i hovedet. Der var jo tale om en stor opgave som ville indbringe en betragtelig fortjeneste, men med mig på sidelinjen begyndte de ikke desto mindre at planlægge hele flytningen.

Størsteparten af flytningen var jo nød til at ske om natten, for vi var nød til at holde hastigheden utrolig lav, for at undgå skader på maskinerne. Netop derfor ville flytningen fra A til B også komme til at tage ganske lang tid, men det var nu ikke det største problem. Flyttefirma København er jo først og fremmest et flyttefirma som forestår private flytninger, så lige så snart at der er noget som ikke kan være i deres flyttebiler, som det var tilfældet med flere af vores maskiner, så bliver det jo ikke lette. Men selv her viste flyttefirma København sig utrolig professionelle. De fik fat i nogle blok vogne og skaffede de nødvendige tilladelser fra politiet, så også her gik alt som det skulle.

Jeg var naturligvis en nervevrag under hele flytningen, men flyttefirma København klarede det hele utrolig flot. Vi fik ikke så meget som en ridse, så det var jo udmærket.

Hele flytningen tog over to uger, hvilket nok meget godt beskriver hvor kompliceret en proces det var. Man må jo huske på at der blev kørt i døgndrift. Det skrøbelige om natten med lev fart, og det resterende i løbet af dagtimerne.

Som sagt så gik alt som planlagt, altså lige med undtagelse af en enkelt punktering, med det er jo hvad der sker, og det skete gudskelov om dagen, så der var ingen fare på færde. Flyttefirma København udførte et rigtig flot stykke arbejde, så der er vel i grunden kun tilbage at sige tak. Nå ja, så skal jeg jo også lige vende mig til at sove om natten i stedet for om dagen, men det er jo en anden historie.

Man kan i hvert fald regne med flyttefirma København, det garanterer jeg for.

Leave a Comment

(0 Comments)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *