En frokostordning vil både glæde dig og dit barn!

Har du et barn, som går i vuggestue eller i børnehave? Er du begyndt at blive lidt stresset over at skulle nå en masse ting i løbet af dagen? Består frustrationen eksempelvis på at købe ind til madpakken og derefter skulle smøre den? Så læs med her.

Mange forældre er begyndt at føle sig stresset på arbejdspladsen. Der er også mange ting, som man skal nå i løbet af dagen. Du skal først igennem morgenen, hvor der altid vil være mange bolde i luften. Så skal du på arbejde og knokle i 8 eller flere timer. Derefter skal du skynde dig til vuggestuen eller børnehaven for at hente dit barn. Bare det at hente ens barn kan være stressende, da man aldrig ønsker at være den sidste forælder, som henter sit barn. Der er ikke noget værre at se sit barn sidde til sidst sammen med en pædagog, da man virkelig får dårlig samvittighed. Men hvad kan man gøre, hvis man ikke kan få fri før eller har råd til en barnepige?
Når man endelig har fået hentet sit barn, skal man på indkøb. Det kan også være enormt frustrerende, da en træt unge, hængende på armen, ikke gør det meget nemmere. Vi har nok alle prøvet det, hvor ens barn gerne vil have noget slik og ikke må få det. Så opstår der problematik. For så kan ens barn stå der i supermarkedet og skrige højlydt på grund utilfredshed. Det er ikke ligefrem den eftermiddag man har ønsket. Man kunne derfor spørge, hvorfor en forælder ikke handler ind før afhentning. Men hvis man næsten altid er den sidste forælder, kan det som sagt være svært at nå.
Når man så endelig har fået overstået handleturen og er kommet hjem, er man langt fra færdig. Nu er et nyt kapitel blot startet. For så skal man vaske tøj, lave mad, spise, rydde af bordet, vaske op, hænge vasketøj op, barnet skal i bad, puttes og først efter det, kan man slappe af. Her oplever mange at man med det samme smider sig på sofaen, lukker øjnene og falder i søvn.

Når man så om morgenen står op til en ny dag, kan man kun se det samme stå foran sig. Det kan derfor være hårdt. For man skal også nå en masse ting om morgenen. Det der især tager længst tid er madpakken. Det kan være så svært at finde på forskellige ting til madpakken og det tager derfor tid at smøre den. Man er derfor nødsaget til at stå tidligt op, hvis man selv skal nå at gøre sig klar, få sit barn i tøjet for derefter at smøre madpakken.

Hvis du er en af dem, som har så travlt, er der en løsning. For selve indkøbet og smørelsen af madpakken, kan være tidskrævende nok på en hverdag. Derfor kan du, sammen med flere forældre fra vuggestuen eller børnehaven, prøve at indføre en frokostordning. Det vil både gavne jer forældre, men også børnene. For de vil derfor få en sund og varieret kost, som kun er en fordel. Det er derfor bare at snakke med pædagogerne, da det med sikkerhed også finder en frokostordning, som en god plan. Derudover vil en frokostordning også være med til at børnene ikke bliver jaloux over hinandens madder eller at barnet ikke får nok at spise. Det kan derfor anbefales til alle!

Leave a Comment

(0 Comments)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *