Du kan altid ringe til låsesmeden

Hej alle sammen og velkommen til et nyt blogindlæg fra min side af

I dag skal jeg fortælle om en helt igennem forfærdeligt fredag aften jeg havde da jeg var på vej hjem fra en hektisk bytur sammen med mine veninder, hvor vi rigtigt havde været ude og hygge os først med en biograftur i Cinemateket hvor vi havde set en film der hed La Strada som er en gammel filmklassiker fra Federico Fellini, og som jeg varmt kan anbefale andre at tage ind og se, eller købe dvd’en, da det virkelig er en cinematisk oplevelse uden lige.  Derefter havde vi så været et smut forbi Jazzhouse da en af mine veninders kæreste skulle spille i Jazzhouse med sit band, hvilket var en noget mindre sjælelig oplevelse, men dog sjovt nok alligevel.  Da vi så havde set og hørt bandet, og herefter sagt farvel til hinanden, cyklede jeg så stille og roligt hjem til min lejelighed på Nørrebro.

 

De forsvundne nøgler

Det er en meget dejlig oplevelse at cykle igennem København om natten, da det er et helt andet syn man får på byen, og et meget smukt en af slagsen skulle jeg hilse og sige. Nå men, da jeg så stod foran min opgang kunne jeg lige pludselig ikke finde mine nøgler, så jeg kunne låse mig selv ind i min opgang, og derefter ind til min lejelighed.

Jeg ledte panisk alle mine lommer igennem, men nej jeg kunne stadig ikke finde mine nøgler, herefter prøvede jeg så at ringe til mine veninder som jeg havde været ude sammen med for at høre om de måske ved en fejltagelse havde taget mine nøgler, men nej de vidste heller ikke hvor mine nøgler var.

Nødopkald til låsesmeden

Derfor besluttede jeg mig for at ringe til den lokale låsesmed, så denne kunne komme og lukke mig op, denne fortalte mig at han ville være ude foran min dør om cirka 20 min, hvilket var en lang ventetid når man tænker på hvor koldt det er om natten i København, men ikke desto mindre var det en relativ kort ventetid taget i betragtning hvor travlt en låsesmed sikkert har. Dog var det endelig fantastisk at jeg sådan bare uden videre kunne ringe låsesmeden op midt om natten, og få ham til at komme hen til min bolig og låse mig ind. Jeg havde faktisk ikke tænkt på hvor travlt og hårdt det endelig måtte være låsesmed, hvilket gav mig en fornyet respekt for dette erhverv.

Da låsesmeden så endelig dukkede op, var jeg selv allerede kommet ind i min opgang, da jeg bare havde ringet på en nabos dørklokke, så denne kunne lukke mig ind, hvilket han var selvfølgelig var lidt sur over grundet det sene tidspunkt af døgnet.

Låsesmeden derimod var meget flink og venlig og brugte kun fem minutter på at låse mig ind, og skifte låsen ud, og herefter give mig et sæt nye hjemnøgler. Jeg takkede pænt og løb ind i min lejelighed for at finde nogle kontanter så jeg kunne betale den flinke låsesmed, hvorefter jeg sagde pænt farvel.

Derfor er jeg glad for at man altid kan ringe en låsesmed op på alle døgnets 24 timer, hvis man som mig er så uheldig at have glemt sine nøgler.

Hvis du gerne vil vide mere om den låsesmed jeg ringede op kan du klikke på dette link her

Leave a Comment

(0 Comments)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *