Den rette Bedemand er altid den lokale bedemand

Panikken kan nemt brede sig, når man for første gang skal stå for de indledende skridt i forbindelse med en begravelse – nemlig det at finde den rette bedemand. Det er ikke blot det indledende skridt og et vigtigt et af slagsen; det er også der, hvor man som pårørende får chancen for at efterkomme afdødes ønsker. Disse skal nemlig overleveres til bedemanden.

En typisk problem for folk der er på udkig efter bedemænd er, at afdøde og de pårørende er bosat langt fra hinanden, og så kan de virke mere eller mindre uoverskueligt at finde en lokal bedemand i nærområdet hos afdøde.

Man kan ganske vist godt benytte sig af internettet og surfe lidt rundt på må og få, men da det primært er den lidt ældre generation, som påtager sig at bestille den ønskede bedemand, så har landets online bedemænd ikke endnu nået deres fulde potentiale. Om 1-2 generation kan det i hvert fald antages at det at bestille en bedemand online vil være noget at alle mennesker, ung som gammel, vil være langt mere fortrolig med.

Vi kan allerede se tendensen nu. Folk i 40’erne, og nu også i 50’erne, søger helt naturligt efter en bedemand via nettet. Dette tal vil uden tvivl stige til at være den samlede befolkning inden der er gået specielt mange år. Os mennesker har det nemlig med at tage imod nye muligheder som man nemt kan se den gode ide i. Det har været en løbende udvikling og de forskellige bedemænd har så men ikke så meget med det at gøre. Det er basalt set stor set alle andre hjemmesider der har hjulpet.

Leave a Comment

(1 Comment)

  • Harild Andersen

    Jeg tror, at vi alle er bange for den dag, hvor vores forældre dør, og vi for første gang skal finde ud af, hvordan man bestiller en bedemand.

  • Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *